Hagyatkozzon a Miele Scout RX2 robotporszívóra.

Az élet túl rövid a házimunkához. Miele. Mindenért, ami igazán fontos.

A feladatok megosztása speciális módon

A Miele Scout RX2 robotporszívóval a házimunkák világosan feloszthatók. Amikor reggel távozik otthonról, biztos lehet benne, hogy délután már egy tiszta lakás fogadja. Ugyanakkor a Scout RX2 is pontosan tudja, mi a teendője. Ráadásul mindig ön irányít: a mobilalkalmazással ugyanis a robotporszívó akár távolról is vezérelhető.

MobileControl

Korlátlan hozzáférés

A Scout RX2 robotporszívó kényelmesen vezérelhető okostelefon vagy táblagép segítségével is, legyen akár otthon, akár útközben. Az App minden fontos információt és kezelési lehetőséget azonnal áttekinthetően megjelenít.

Több információ

MobileControl

Korlátlan hozzáférés

A készülék mozgása közben térképet rajzol, melyen nyomon követheti az útvonalát. A takarítási időpontok megtervezése vagy más funkciók elérése az okostelefonon keresztül egyszerűen elvégezhető.
A távoli hozzáféréshez a Miele Cloud-Server használata és egy otthoni Wi-Fi-hálózat szükséges, melyhez a Scout RX2 készüléknek csatlakoznia kell.

Kevesebb információ

Home Vision*

Élőben, otthonról

A Home Vision funkció révén a Scout RX2 kameraképe élő képátvitellel közvetlenül egy mobil eszközre küldhető. Így bármikor és bárhonnan megtekintheti, hogy a négy fal között minden rendben van-e.

* Modellfüggő felszereltség. Az átvitel minősége a mobil eszköz és az otthoni internetkapcsolat sebességétől függ.

Több információ

Home Vision*

Élőben, otthonról

A kamerakép nem videofelvételként rögzül, hanem valós időben kerül átvitelre.
A biztonság az első: emiatt a képátvitel kódolva történik. Ennek során az adatok a küldésnél titkosításra kerülnek, melyeket a fogadó eszköz aztán visszafejt.

* Modellfüggő felszereltség. Az átvitel minősége a mobil eszköz és az otthoni internetkapcsolat sebességétől függ.

Kevesebb információ

Akár keménypadló, akár padlószőnyeg – a Scout RX2 négyfokozatú tisztítórendszere a legapróbb porszemcséket is összegyűjti.

Quattro Cleaning Power

Négyszeresen alapos

A Scout RX2 erős takarítási teljesítményét négy elemből álló Quattro Cleaning Power szívórendszerének köszönheti.

Több információ

Quattro Cleaning Power

Négyszeresen alapos

A kihajtható oldalsó kefék a sarkokat és a szegély körüli területeket is megtisztítják, és a szennyeződést megbízhatóan a készülék alá vezetik. A durva szennyeződés felvételét a kefehengerrel ellátott elülső szívónyílás biztosítja. A padlón maradt finom szennyeződést egy erős légáram segítségével a hátsó szívónyílás veszi fel. A motor magas fordulatszámának köszönhetően erős szívóteljesítményt garantál – és mindez különösen energiahatékony munkavégzéssel párosul.

Kevesebb információ

Corner Brush

Tisztítás egészen a legeldugottabb szögletekig

Az oldalsó kefék kihajtható oldalsó karokon találhatók, melyek a készülék szélén túlnyúlnak. Ezáltal a sarkok és szegély körüli területek is probléma nélkül megtisztíthatók. Ha a Scout RX2 akadályhoz közelít, az oldalsó karok egyszerűen visszahúzódnak.

Mindig minden ellenőrzés alatt

A frontoldali kamerákkal és érzékelőkkel felszerelt Scout RX2 önállóan, szisztematikusan és óvatosan navigál a lakásban.

Sztereó kamera rendszer

Kiváló tájékozódás

A Scout RX2 két frontoldali kamerája segítségével tájékozódik, és a helyiséget különböző látószögekből is felveszi.

Több információ

Sztereó kamera rendszer

Kiváló tájékozódás

Sztereó kamera rendszere révén a Scout RX2 a helyiségeket és a tárgyakat háromdimenziós formában észleli, illetve a tárgyak távolságát is így számítja ki. A tárgyak szobán belüli helyzetének folyamatos meghatározásával a készülék észleli és gyorsan korrigálja a pályaeltéréseket. A Scout RX2 még komplex alaprajzú helyiségekben is tévedhetetlenül navigál és rendkívül megbízhatóan takarít.

Kevesebb információ

3D Smart Navigation

A helyiség fejlettebb felismerése

A rendszertelen navigációjú robotporszívókkal való rendszer-összehasonlítás azonnal megmutatja a Scout RX2 előnyeit más rendszerekkel szemben. Az új 3D Smart Navigation segítségével a készülék szisztematikusan járja be a helyiségeket. Eközben megkerüli az akadályokat és a takarítás után megbízhatóan visszatalál a töltőállomásra.

Több információ

3D Smart Navigation

A helyiség fejlettebb felismerése

A továbbfejlesztett navigációs technológia titka a sztereó kamera rendszer, a giroszenzor, a tíz infravörös érzékelő, valamint a fejlett elektronika és szoftver párosítása. Mindezek együtt sötétben is lehetővé teszik a navigációt.

Az egyszerűbb robotporszívók ellenben gyakran nem ismerik fel a helyiség felépítését, vakon mozognak a helyiségekben és csak hiányos takarításra képesek.

Kevesebb információ

Furniture Protection

Előrelátó közlekedés

Az ütközések elkerülése érdekében a frontoldalon hét, a készülék alján pedig három infravörös érzékelő tapogatja le az útvonalat, melyekkel a robotporszívó gyorsan felismeri és megkerüli a bútorokat és egyéb akadályokat. Ehhez jönnek még a frontoldali kamerák, melyek a környezetben található tárgyak távolságát mérik.

Több információ

Furniture Protection

Előrelátó közlekedés

A két rendszer együttműködése révén a bútoroknak való ütközés mértéke jelentősen csökken. A készülék alján található három infravörös érzékelő megbízhatóan megelőzi a négy cm-nél magasabbról (pl. lépcsőfokok) történő leesést.

Kevesebb információ

A Scout RX2 a padló tisztítását teljesen önállóan és a legtöbb robotporszívónál alaposabban végzi el. Intelligens rendszerének köszönhetően – az akár 120 perces üzemidővel rendelkező készülék – megbízható segítőtársává válik, melyről többé nem szeretne majd lemondani (A felszereltség modellfüggő).

Intelligens segítő