A jó íz megőrzése

Tiszta élvezet és természetes ízek
 Az ételek frissen a legízletesebbek. De van energiája minden nap friss hozzávalókat vásárolni a főzéshez? És mi a teendő, ha valami mégis megmarad? A Miele vákuumozó fiókjával sokkal hosszabban eltarthatóvá teheti az ételeket. A levegő és az oxigén elvonásával a minőség sokkal tovább megmarad, mint a hagyományos tárolás során, pl. műanyag dobozokban vagy csak úgy a hűtőben – mindegy, hogy húsról, zöldségről vagy gyümölcsről van-e szó. Ezenkívül tökéletesen adagolhatja is az élelmiszereket.
Praktikus segítség a konyhai mindennapokban
A Miele új vákuumozó fiókja a legkülönfélébb alkalmazási területeken nyújt támogatást: legyen szó akár adagok készítéséről, marinálásról vagy a szuvid párolás előkészítéséről. Élelmiszerei vákuumozva sokkal tovább eltarthatók, és az ízük is jobban megmarad – friss és már elkészített ételek esetében egyaránt. Egy további előny: nemcsak a hétköznapi élelmiszereket vákuumozhatja, hanem a kényes specialitásokat is – kimondottan kíméletesen.
Modelltől függő felszereltségi jellemzők